Onze collectie

We hebben een overzichtelijk assortiment houten vloeren: eiken multiplanken in verschillende breedtes en selecties.
Ook leveren wij visgraat vloeren in multiplank uitvoering!

We behandelen die meestal met olie in één van onze vijf kleuren: Natuurlijk, Wit, Grijs, Antiek of Donker. Maar desgewenst in een andere oliekleur, dekkend geverfd of met een matte lak zoals Rigostep Skylt.

 

Ben je je nog aan het oriënteren? Het beste beeld krijg je natuurlijk van foto’s. En die vind je op onze fotopagina

 

Houtzwagers budgetvloer: € 42,50 per m2

Een multiplank van dezelfde hoge kwaliteit, maar net iets dunner is dan onze standaard plank. En daarom aantrekkelijk geprijsd. Deze plank is ook geschikt in combinatie met vloerverwarming of voor appartementen. Veel van onze klanten kozen voor deze plank voor de verdiepingen. Want zo kun je de sfeer en uitstraling van je woonkamer doortrekken naar boven, maar dan een stuk voordeliger!

Houtzwagers multiplanken vanaf € 50,00 per m2

Stoere rustiek eiken planken van hoge kwaliteit, behandeld met onderhoudsvriendelijke olie in een kleur naar keuze. De planken hebben een massief eiken toplaag van minstens 4 mm, verlijmd op een berken multiplex drager van minstens 12 mm. De planken kunnen zwevend of verlijmd worden gelegd en zijn uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming of voor appartementen.

Houtzwagers multi-visgraat vanaf € 60,00 per m2

Stoere rustiek eiken multi-visgraat van hoge kwaliteit, behandeld met onderhoudsvriendelijke olie in een kleur naar keuze. Deze vloer heeft een massief eiken toplaag van 4 mm, verlijmd op een berken multiplex drager van 12 mm.  De vloer wordt verlijmd gelegd en is uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming.  We leveren de volgende maten:  12 x 60  &  14 x 70 cm (meest verkocht)

Onze prijzen

Wij houden het graag helder, onze prijzen zijn dat ook.

Alle prijzen zijn per m2 en inclusief BTW.

 

We zijn het enige parketbedrijf in Nederland waar je op de website precies kan zien wat een vloer kost. Bij ons dus geen lage vanaf-prijzen als lokkertje, terwijl je er dan in de winkel achterkomt dat het tóch twee keer zo duur wordt. Of dat je weliswaar een hele goedkope plank krijgt, maar je ondervloer viermaal te duur is.

 

We dagen je uit: vraag verschillende offertes aan en leg ze naast elkaar. We weten zeker dat je bij ons een goede prijs krijgt! In onze kennisbank lees je hoe je offertes goed kan vergelijken.

Voor eventuele extra’s als plinten, speciale bewerkingen van het hout en speciale ondervloeren gelden meerprijzen.

 

Budgetvloer
42,50

 • 18 cm breed
 • 12 mm dik (3 mm toplaag)
 • €50,00 incl. bijmaterialen
 • €80,00 incl. bijmaterialen &  zwevend gelegd

Meest verkocht
50,00

 • 14, 18 of 22 cm breed
 • 16 mm dik (4 mm toplaag)
 • €65,00 incl. bijmaterialen
 • €95,00 incl. bijmaterialen & zwevend gelegd

Multi-visgraat
60,00

 • 12 x 60  of 14 x 70 cm
 • 16 mm dik (4 mm toplaag)
 • €78,00 incl. bijmaterialen
 • €119,00 incl. bijmaterialen & verlijmd gelegd op beton

Wat komt er kijken bij een houten vloer?

Vraag je je af hoe het zit met de bijmaterialen of de bewerkingen? Of wil je meer weten over het leggen en de prijzen? Wij geven graag uitleg over al die zaken die komen kijken bij de aanschaf van een vloer.

Kijk verder

De Houtzwagers kennisbank

Er is veel over houten vloeren te zeggen en het lijkt wel of elke parketzaak een ander verhaal vertelt. Daarom vertellen wij je graag hoe het écht zit.

Kijk verder

Foto’s van onze vloeren

Klik hier om foto’s van onze vloeren te zien.

Kijk verder

Onderhoud


Ook voor het onderhoud aan je houten vloer ben je bij de Houtzwagers aan het juiste adres! Neem contact met ons op. We maken een passende aanbieding binnen 24 uur.