Traprenovatie van de Houtzwagers is de ideale manier om in een dag je trap weer als nieuw te laten maken.


De traptreden worden door dezelfde leverancier gemaakt als onze vloeren. Dus eigenlijk is het heel logisch dat je met een nieuwe vloer ook meteen je trap met hetzelfde hout afwerkt. Mooi voor de eenheid in je huis.

 

 

 

Maar het is natuurlijk makkelijker om ons een offerte te laten maken. En dat doen we graag voor je!

Print dan ons fantastische traprenovatie inmeetformulier uit, pak een rolmaat en een pen en maak een kwartiertje tijd vrij. Als je het ingevulde formulier mailt naar info(a)houtzwagers.nl hebben alle gegevens compleet om een mooie op maat gemaakte offerte voor je te maken.

Dichte trap
v.a.2500

  • 14 overzettreden
  • inclusief montage
  • meest gekozen!

Open trap
v.a.3000

  • 14 overzettreden
  • 14 achterlijsten
  • inclusief montage

Trappaneel in de maak

Trapspin is niet eng

Treden in lichtgrijs

Treden in ‘Natuurlijk’ met antislipstrip

All-in prijzen van onze traprenovaties


Onze prijzen zijn inclusief btw en montage. We rekenen geen voorrijkosten. Ook zit de oliebehandeling in de fabriek bij de prijs in. Dat is wel zo prettig; je kunt dezelfde dag al op je nieuwe trap!

 

Onze traptreden worden geleverd in panelen van 60 x 100 cm of 60 x 140 cm en worden geolied in een oliekleur naar je keuze. Uit de panelen kunnen we bijna altijd twee traptreden uit zagen. We kunnen daarom de traptreden alleen in even aantallen leveren.

Vuistregel is dat je bij rechte traptreden een breedte van 100 cm nodig hebt en bij schuine traptreden een breedte van 140 cm. Soms zijn treden breder dan 150 cm, dan moet worden gewerkt met twee panelen van 100 cm breed.

De panelen zijn er in  Eiken Rustiek en Eiken Standaard. Het verschil is dat er in Eiken Rustiek meer en grotere noesten zitten ten opzichte van Eiken Standaard, waarin weinig en kleine noesten zitten. Ter vergelijking: de foto’s van eiken multiplank vloeren op onze website betreffen allemaal Eiken Rustiek.

 

Wil je een offerte?

Vul dan ons traprenovatie inmeetformulier in stuur die naar info(a)houtzwagers.nl. We hebben dan alle gegevens compleet om een mooie op maat gemaakte offerte voor je te maken. Vinden we leuk!